laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerde bloemkool met fijngehakte Quorn
  ingrediënten:
   


  • 2 pakjes Quorn fijngehakt van 175 g
  • 1 grote bloemkool, in grote rozen
  • zout, versgemalen peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 1/2 eetlepel milde paprikapoeder
  • 3 dl tomatensaus met kruiden (sugo casa)
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 50 g geraspte belegen kaas
  bereiding:
    - Kook de bloemkoolrozen in een pan met weinig water en wat zout in ca. 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok en bak de champignons op hoog vuur al omscheppend bruin, laat het vocht verdampen. Bak de Quorn fijngehakt met het paprikapoeder ca. 3 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Giet de bloemkool af en leg de rozen in een lage ovenschaal. Schenk de tomatensaus erover. Verdeel de Quorn fijngehakt erover en strooi de uiringetjes en kaas erover.
- Schuif de schaal onder een hete grill en laat de kaas in ca. 2-3 minuten smelten. Lekker met aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats