laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romanesco met noten
  ingrediënten:
   
  • 450 gr Romanesco (diepvries)
  • 150 gr walnoten
  • 4 plakjes witbrood van de vorige dag of 3 el paneermeel
  • 3 el gehakte peterselie
  • 2 el roomboter om te bakken
  • zout en vers gemalen nootmuskaat
  bereiding:
    - Hak de walnoten fijn met de keukenmachine. Verkruimel het brood zonder de korstjes.
- Kook de Romanesco-roosjes kort in kokend water met zout beetgaar en laat ze uitlekken. Laat het broodkruim en de noten in de wok licht kleuren en schep het in een kom. Verhit de wok, laat de boter uitbruisen en roerbak de Romanesco-roosjes kort. Bestrooi ze met het notenmengsel en de peterselie.
- Schep de kool in een schaal en voeg nog wat notenmuskaat toe.
- Serveer het met aardappelrösti en rul gebraden gehakt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats