laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Choco mousse - Geheim recept
  ingrediënten:
   
  • 375 gr. (Cote d'or :D ) melkchocolade
  • 3 eidooiers
  • 3 eiwit
  • 9 dl. slagroom
  bereiding:
    - Smelt de chocolade au bain marie.
- Klop je eiwit stijf. Klop de slagroom lobbig (yoghurt dikte) in een grote kom. Als de chocolade is gesmolten haal je het van het vuur af en laat het iets terug koelen, niet te veel.
- Vermeng de dooiers met de chocolade* en dan gelijk het eitwit erdoor spatelen. Vervolgens rustig door de slagroom spatelen. Weg zetten in de koeling om op te laten stijven.

* Pas op! De chocolade met de dooiers kan 1 stijve massa worden dus je moet snel werken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats