laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Grandmarnier dessert
  ingrediënten:
   

  • 3 st navel sinaasappelen
  • 210 gr eiwit
  • 150 gr. poedersuiker
  • 750 gr Mascarpone
  • 120 gr. eidooier
  • 1 dl Grandmarnier
  • mintblaadjes
  bereiding:
    De sinaasappels schillen en de partjes in stukken snijden.
Het eiwit met een beetje poedersuiker stijf slaan.
De mascarpone met de rest van de suiker en de eidooiers lichtgeel en cremeachtig slaan.
De Grand Marnier door de dooiermassa roeren.
Het eiwit vervolgens voorzichtig door de dooiermassa spatelen.
De creme overdoen in een spuitzak en in 10 coupes een laag van de creme spuiten.
Het grootste deel van de sinaasappelstukjes over de coupes verdelen en de rest van de creme hierover spuiten.
De coupes met sinaasappelblokjes en munt garneren en tot het serveren in de koelkast wegzetten.

LET OP:
Dit gerecht bevat rauw ei.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats