laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visballetjes
  ingrediënten:
   
    500 gr kabeljouwfilet
  • 1 ei
  • 30 gr bruin broodkruim
  • 2 el verse koreanderblaadjes fijn gesnipperd
  • 2 el fijngehakte bladpeterselie
  • 2 teentjes look geperst
  • 1 thl komijnpoeder
  • witte peper
  • zeezout
  • frituurolie
  • bloem
  bereiding:
    Snij de vis in stukken en hak deze fijn in de keukenmachine, maar niet tot moes. Klop het ei lichtjes op en meng er de look en komijn door, breng op smak met peper en zout. Voeg er de gehakte vis, de gehakte kruiden en het broodkruim aan toe en meng met de hand tot een pasta. Vorm tot bolletjes en rol lichtjes door de bloem. Frituur kort in de hete olie en dien op als aperetiefhapje of als voorgerecht vergezeld van een frisse salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats