laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Stoofvlees met bruin bier
  ingrediënten:
   

    1 kg stoofvlees
    6 ajuinen
    2 teentjes look
    3 druppels azijn
    1 liter bruin bier
    peper, zout
    boter
  bereiding:
    stoofvlees in zeer kleine stukjes snijden
boter laten heet worden in stoofpot
stoofvlees laten korsten
kruiden met peper en zout
vlees uit de pan halen
fijn gesneden ajuin toevoegen en laten stoven
vlees boven op de ajuin scheppen
bruin bier toevoegen (vlees staat juist onder)
lookteentje uitpersen en toevoegen
45 minuten zachtjes laten stoven, dan de azijn toevoegen
nog eens 45 minuten laten stoven
saus binden met 200 gram beurre maniƩ
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats