laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Slasoep met merguez
  ingrediënten:
   
  • 2 kroppen sla
  • 4 uien
  • 2 preiwitten
  • 30 g bloem (tarwebloem)
  • 250 g merguez-worstjes
  • peper
  • zout
  • 1 liter vleesbouillon
  bereiding:
    Bereidingswijze: De sla, de uien en de preiwitten schoonmaken, wassen en klein snijden. Laten aanstoven in boter, bestuiven met bloem en kruiden met wat peper en zout. Goed doorroeren en overgieten met de vleesbouillon. Pureren met de staafmixer en laten gaarsudderen. Bijkruiden en de gebakken en in stukjes gesneden pikante merguezworstjes erdoor roeren. Meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats