laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Créme Anglaise
  ingrediënten:
   

  • 6 dl Melk
  • 8 st eidooier
  • 150 gr suiker
  • 1 vanillestokje
  bereiding:
    Voor de saus de melk met de helft van de suiker en het opengesneden vanillestokje langzaam aan de kook brengen
De eidooiers met de rest van de suiker in de keukenmachine creme-achtig en wit kloppen
Het vanillestokje verwijderen en de melk, terwijl de keukenmachine draait, langzaam bij de dooiers schenken
De vla overdoen in de pan en al roerend op een matig vuur laten binden
Pas erop dat de vla niet gaat koken!
De creme Anglaise zeven en in een koud waterbad koud roeren
De creme tot gebruik in de koelkast wegzetten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats