laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 coco capanoe
  ingrediënten:
    Bij het eten van dit recept waant u zich wel in het één of ander super zuiders land ! Durf en wees creatief als je aan het koken gaat, dan is het een leuk spel of een uitlating !



Voor 4 personen:
6 wortels
2 paprika's
2 grote uien
1 knolletje knoflook
1 handgroot gemberwortel
1 blik mango
1 blik cocosmelk (of pakje -crème)
2 appelsienen (sinaasappels)
1 blik gepelde tomaten
3 porties rijstnoedels (uit verpakking met meerdere porties)
1 eetlepel colombo (kruidenmengeling)
1 eetlepel curcuma (voor de kleur)
1 eetlepel kipkruiden
1 eetlepel curry
1 mespunt pili pili (of naar eigen smaak meer of minder)
400 g !!(voor niet vegetariërs) varkensvlees of kipwit!!
  bereiding:
    Snij de paprika's, wortels en ajuinen volgens eigen fantasie in stukjes of reepjes (niet te klein). Roerbak de groeten elk afzonderlijk op een superheet vuur. (Giet de ondertusen gebakken groenten in een afzonderlijk recipiënt). Voeg in de grote panpot de groenten, de geraspte gemberwortel (zonder te schillen), de gehakte (of geperste)knoflookteentjes zonder middenkern, de cocosmelk, het appelsiensap, de geplette (of gemixte) mango, de geplette gepelde tomaten, de kruiden en een hoeveelheid water zodat alles onderstaat. Laten sudderen naar eigen smaak (ik 20')De noedels toevoegen en deze laten zwellen met toezicht of er voldoende nat is. Goed omroeren. SMAKELIJK !
Degenen die vlees wensen die snijden het in teerlingen of lange reepjes en bakken dit afzonderlijk om dan samen met de andere ingrediënten te laten meesudderen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats