laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeeduivel ragout
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
100ml hete vissoep
300ml hete kippensoep
1/2 gepeld en gesneden ui
Een paar tijm stengels
700g zeeduivelfilet in stukken
1 eetlepel Maille Dijon Originale mosterd
2 x mild kerriedeeg
150g kokosmelk
Zout en vers gemalen zwarte peper
Goed uitgeperst citroensap
Gekookte rijst voor bij het serveren
Extra tijm voor decoratie
  bereiding:
    Doe de vissoep en kippensoep in een pan en voeg de ui hieraan toe.
Laat dit sudderen.
Voeg de zeeduivel toe en kook het voor 4 minuten, afhangend van de dikte van de vis.
Houd de vis warm in een warme schotel.
Verwijder de tijm stengels.
Voeg mosterd en kerriedeeg aan de saus toe.
Meng en sudder het tot het tot één derde is verkleind.
Voeg kokosmelk toe en schudden.
Kruiden met zout en vers gemalen zwarte peper, en voeg geperst citroensap toe.

Serveer met rijst en verse tijmstengels voor decoratie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats