laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeeduivelstaartfilets met gerookte zalm op een bed
  ingrediënten:
    Zeeduivelstaartfilets met gerookte zalm op een bedje van puree

Voor 4 personen:
1 potje zongedroogde tomaten in olie
1 potje verse basilicum
4 grote sneden gerookte noorse zalm
4 zeeduivelstaartfilets van elk een 200 g
olijfolie
zeezout en zwarte peper
balsamicoazijn
rucola
  bereiding:
    verwarm je oven op 200°
pureer de zongedroogde tomaten met de helft van de olie uit het potje en alle basilicumblaadjes tot een vrij gladde massa
voeg een scheutje balsamico toe
neem een heel groot vel bakpapier en bestrijk met olijfolie
leg er een grote snede zalm op en bestrijk deze met de tomatenpasta
leg daar nu een stuk zeeduivel op en kruid met peper en zout
vouw de gerookte zalm mooi op (rond de zeeduivel)
herhaal dit nu met de rest van je vis (nog 3x, voor je stukken zeeduivel)
leg de visrollen voorzichtig op een ingevette bakplaat en bak ze ongeveer 20 min in de oven
sij de vis in vrij brede schijven en presenteer op een zeer boterige aardappelpuree
besprenkel alles nog met wat olijf olie en leg er wat rucola bij

Dit recept is een variant op een recept uit één van Jamie Olivers héérlijke kookboeken! Hij gebruikte parmaham ipv gerookte zalm (in deze variant)! Beide zijn super lekker en geen werk! Doen!

Dit is een recept van Karolien
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats