laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pladijs met bospaddenstoelen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 pladijzen (schollen) (ongeveer 600 g)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
350 g bospaddenstoelen
1 blik (385 g) tomaatblokjes
peper, zout
1 citroen, in partjes
enkele basilicumblaadjes
  bereiding:
    Zet de ovengrill aan.
Snij de vis doormidden.
Leg de vis in een ovenschaal. Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Sprenkel er wat citroen over en kruid met peper en zout. Zet de schaal 7 tot 8 minuten onder de grill.
Verwarm de resterende olijfolie in een braadpan. Sauteer de champignons 3 minuten en zet ze daarna apart.
Warm de tomaatblokjes op in een pannetje.
Schik de pladijzen (schollen) op de borden met de tomaatblokjes en de champignons. Werk af met een citroenpartje en wat basilicumblaadjes.

Lekker met aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats