laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schnitzel van lamsvlees met mierikswortel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 g lamsschouderlappen (gegaard, in plakken van 0,5 cm)
snufje peper (uit de molen)
2 eetlepel olijfolie
1 ei (losgeklopt)
snufje zout
2 theelepels mierikswortel (verse, fijngehakt of uit een potje)
vers, gedroogd broodkruim om te paneren
  bereiding:
    Zout de plakken lamsschouder licht, besmeer ze met de mierikswortel
en bestrooi ze met peper uit de molen. Haal de plakken door de bloem,
daarna door het losgeklopte ei en vervolgens door het verse, gedroogde
broodkruim.
Bak ze goudgeel in olijfolie. Bestrooi ze na het bakken met wat grof
zeezout. Leg de schnitzels op een bord.

Lekker met gestoofde courgette en paprika-aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats