laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met gorgonzola saus
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

150 gram gorgonzola
2 tenen knoflook
2 theelepel sambal
2 dl. slagroom
5 eetlepels olijf olie
250 gram spaghetti
  bereiding:
    doe de olie in een pan, maak het niet te heet, doe de knoflook
en de sambal erin, even omroeren en de kaas erin leggen.
Smelt de kaas op klein vuur.
Als de kaas gesmolten is, doe je de slagroom erbij.
Even doorkoken en klaar.
Bereid de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing.

Maak er een lekkere salade bij, gebruik hiervoor 1/4 ijsbergsla, 2 tomaten, 1 blikje tonijn en olijven.
Voor de dressing neem je 1 dl. Olijf olie, 1dl. Azijn, 1 theelepel Oregano en een scheutje balsamico azijn en 1 theelepel mosterd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats