laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vruchtencake
  ingrediënten:
   


  • 1/2 tas boter
  • 1 tas suiker
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 2 1/2 tas bloem
  • 1/2 tas rode kersen
  • 1/2 tas groene kersen
  • 1/2 tas gehakte noten
  • 1/2 tas amandelpoeder
  • 1/2 tas rozijnen
  • 1/2 tas sinaasappelsap
  • 1/2 tas gekonfijt fruit
  bereiding:
    Smelt de boter en voeg de suiker eraan toe.
Doe de eieren er een voor een al kloppend bij.
Voeg de bloem, het bakpoeder en het sinaasappelsap eraan toe.
Meng goed en voeg alle overige ingredi?nten toe. Roer goed om.
Giet het mengsel in een ingevette en wit gepoederde bakvorm.
Bak in een oven op 180 °C. Steek met een breinaald in het midden van de taart om te testen of de taart voldoende gebakken is: de naaldpunt moet er droog uitkomen.


Laat gedurende enkele minuten afkoelen en haal dan de taart uit haar vorm.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats