laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensgebraad met picklessaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

800 g varkensgebraad
12 eetlepels pickles
8 eelepels water
8 eetlepels room
een dotje tuinkers
aardappelpuree
2 eetlepels gehakte peterselie
wat margarine.
  bereiding:
    Bak het gebraad langs alle kanten bruin in margarine en laat het 20 mn verder garen onder deksel. Let vooral op dat de margarine niet verbrandt. Blus met het water en de room en doe er een ferme schep pickles bij. Laat de saus verder inkoken tot een lichte binding ontstaat. Snijd het gebraad in schijven en overgiet rijkelijk met de picklessaus. Bestrooi met de peterselie en serveer met tuinkers en flink wat aardappelpuree.

Tip: Dit kan uiteraard ook met varkenskoteletjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats