laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenshaasje uit Normandië
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 gevulde varkenshaas 800g à 900g
    250 cl bruine fond
    200 cl room
    2 koffielepels roze peperbollen op nat
    Calvados,
    peper en zout
  bereiding:
    De gevulde varkenshaas aankleuren in de pot, wanneer hij een mooi bruine kleur heeft, plaatsen we deze op een braadslede. Goed kruiden en een stukje goede boter toevoegen in de oven 25 . 30 minuten laten garen en regelmatig oversausen. Ondertussen voegen we de bruine fond toe aan het braadvocht in de pan en even laten loskoken. Een beetje room aan toevoegen en licht binden met maizena of roux. Afkruiden en afwerken met een beetje calvados en de roze peperbolletjes.
Heerlijk met gebakken appeltjes of stronkjes, gebraiseerd witloof vergezeld van kroketjes of puree aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats