laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groentenlasagna van Sterreke
  bereiding:
    een groentenlasagna is eigenlijk zonder deegbladeren


Als saus voor tussen de groenten: tomaten pellen en met een ajuintje (of een paar, afhankelijk van de grootte) in de pan fruiten (eventueel met wat knoflook bij). Ik doe daar dan meestal ook zachte kruiden bij (verse tijm, basilicum, ...) of een klein beetje tuinkruidenbouillon

Verder alle groentjes die je wil in blokjes gesneden stomen (worteltjes, venkel, champignons, courgette, ...) en aubergine overlangs snijden in schijven om als lasagnebladen te gebruiken en mee stomen

En dan de lasagne opbouwen als een echte groentenlasagne en wat kaas bovenop.

De oven op 180° en dan 15 à 20 min en eventjes onder de grill.

Smakelijk !!
Sterreke
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats