laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde schelvis
  ingrediënten:
   

    4 kleine schelvissen ontgraad
    zout
    400 gram aardappelpuree
    1 ui geraspt
    100 gram gepelde garnalen
    peper
    1 eetlepel peterselie
    citroensap
    4 eetlepels paneelmeel
    40 gram boter
    schijfje citroen gehalveerd
  bereiding:
    was de vissen van binnen goed, droog ze en wrijf ze van binnen en buiten in met zout. doe de aardappelpuree in een kom en meng er de ui, garnalen peterselie zout, peper en 1 eetlepel citroensap door. vul de vissen hiermee en naai ze met een katoenen draad dicht. leg ze naast elkaar in een beboterde ovenvaste schotel, bedruppel ze met citroensap en strooi er vervolgens paneermeel over. leg hierop klontjes boter, stoof de vis in de voorverwarmde oven 175°C ongeveer 30tot 40 min: gaar. garneer de schotel met de gehalveerde schijfjes citroen, geef er een salade bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats