Lamsnootjes met prei en champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 lamsfilets (± 600 gr)
300 gr prei (diepvries)
500 gr verse champignons
2 eetl. room
3 eetl. olijfolie
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Snij het vlees in blokjes.
Snij de champignons fijn.
Verhit 3 eetl. olijfolie in een wok of grote kookpan.
Roerbak de lamsblokjes gedurende 2 min. op een hoog vuur.
Haal het vlees uit de pan en hou warm.
Voeg de diepgevroren prei en de fijngesneden champignons toe in de wok (eventueel in 2 keer). Roerbak 5 a 7 min.
Voeg het vlees opnieuw toe en giet er de room bij. Schep goed om en laat nog 2 min. op het vuur. Kruid lichtjes bij met peper en zout.
Dien op met couscousmeel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|