laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zuiderse aardappellasagne
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

8 vastkokende aardappelen
olijfolie
1 tomaat
Provençaalse kruiden
4 plakjes geitenkaas
1 aubergine
peper en zout
0.5 rode paprika
0.5 gele paprika
  bereiding:
    Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijven. Snij de tomaat in vier schijven en de paprika’s in vier bootjes. Verdeel de aubergine in acht schijven. Bak de paprika’s in olijfolie en voeg er, voor je ze uit de pan haalt, wat Provençaalse kruiden en zout aan toe. Doe net hetzelfde met de tomaat, de aubergines en de aardappelschijfjes. Bouw dan de aardappellasagne als volgt op: een laagje aardappel, aubergine, aardappel, paprika, aardappel, tomaat, aardappel en ten slotte geitenkaas. Zet de lasagne in een voorverwarmde oven (200°C). Prik in de aardappellasagne om te voelen of de groenten gaar zijn.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats